Bijenhotels bouwen

Bouw of koop een bijenhotel of nestkastje ..lees verder...

Drachtplanten/tuintips

Bijen hebben stuifmeel en nectar nodig als ..lees verder...

Geen bestrijdingsmiddelen gebruiken

In dit artikelen vragen we nu eens om iets ..lees verder...

Overzicht/startpagina acties

Bijenlint beoogt een platform te zijn voor ..lees verder...

Urban beekeeping

Bezige bijtjes in de stad Een trend die a ..lees verder...

Duurzaam bijenhouden

Honingbijen worden verzorgd door imkers. N ..lees verder...

Hommeltelling 2013

Het gaat niet goed met de hommels. Er is s ..lees verder...

Hommel fotopagina

Op deze pagina een overzicht van hommel fo ..lees verder...

donderdag, 11 september 2014 15:47

Stem op Bazz de bijenredder!

bazzBazz is een superhond uit Australië. Met zijn superneus speurt hij een gevaarlijke bijenziekte op en redt zo duizenden bijen. Heel belangrijk, want zonder bijen hebben wij mensen geen eten. Maar wat krijgt SuperBazz als dank voor urenlang gesnuffel aan bijenkorven? Een heleboel pijnlijke steken. Zo oneerlijk! Daarom maakte het baasje van Bazz voor hem een superheldenpak. En dan niet eentje met zo'n suffe cape en een te strakke onderbroek. Maar een echt superpak met een gaashoed en dichte sloffen. Geniaal toch! Ik weet zeker dat Superman, Spiderman en Batman superjaloers zijn op dit pak. Plus, detail, Bazz bestaat echt!

Word ambassadeur van Bazz
Ben jij zó dol op een van deze dieren dat je meer wilt doen dan alleen maar stemmen? Word dan ambassadeur! Stuur vóór zondag 14 september een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat weten voor welk dier jij stemmen gaat verzamelen en hoe je dat gaat aanpakken. Uiterlijk woensdag 17 september hoor je of je in het team zit. Alle ambassadeurs worden als vips verwelkomd bij de grote prijsuitreiking op woensdag 1 oktober van 14.30 tot 16.00 in Amsterdam. Daar ligt een goedgevulde, beestachtige goodiebag op je te wachten. Het team van het winnende dier wordt nog éxtra verwend.

Help Bazz winnen!
Wil jij er zeker van zijn dat Bazz wint? Klik dan hier voor het promotiepakketje van Bazz. Hier vind je onder andere de foto, slogan en andere tips om Bazz te laten winnen.

STEM op BAZZ

Lees 1714 keer Laatst aangepast op donderdag, 11 september 2014 15:51

Mini Agenda

loader