Bijenhotels bouwen

Bouw of koop een bijenhotel of nestkastje ..lees verder...

Drachtplanten/tuintips

Bijen hebben stuifmeel en nectar nodig als ..lees verder...

Geen bestrijdingsmiddelen gebruiken

In dit artikelen vragen we nu eens om iets ..lees verder...

Overzicht/startpagina acties

Bijenlint beoogt een platform te zijn voor ..lees verder...

Urban beekeeping

Bezige bijtjes in de stad Een trend die a ..lees verder...

Duurzaam bijenhouden

Honingbijen worden verzorgd door imkers. N ..lees verder...

Hommeltelling 2013

Het gaat niet goed met de hommels. Er is s ..lees verder...

Hommel fotopagina

Op deze pagina een overzicht van hommel fo ..lees verder...

vrijdag, 17 maart 2017 16:22

Bijenlint Webshop vanaf nu geopend

2 bijenkaartenMet trots presenteren wij onze eigen webshop. Sinds de start van de Bijenstichting heeft Gita Helfferich een deel van haar webshop, VitexNatura, beschikbaar gesteld voor de verkoop van onze producten.
Alle opbrengsten kwamen ten goede aan de Bijenstichting en al het werk (bestellingen behandelen, inpakken, verzenden etc) deed ze geheel en al als vrijwilliger.

Nu lanceren wij onze eigen webshop, waardoor we duidelijker herkenbaar zijn. Tevens biedt de nieuwe webshop meer mogelijkheden EN het goede nieuws is dat Gita het beheer als vrijwilliger blijft doen. Daar zijn we enorm blij mee. (Neemt u eens een kijkje in haar webshop; vol met artikelen rondom gezonde voeding en leefstijl: www.vitexnatura.com)

Onze webshop is gekoppeld aan onze Bijenlint website en is ook rechtstreeks te vinden via www.bijenlint-shop.nl

In deze nieuwsbrief presenteren we slechts een aantal producten, neem gerust een kijkje in onze webshop en u zult nog veel meer producten vinden.
We gaan de webshop uitbreiden met nog meer interessante producten die betrekking hebben op bijen. Zo willen we o.a. steeds meer digitale informatie gaan aanbieden (brochures, boekjes).

Heeft u tips voor leuke verantwoorde producten geef deze dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zouden het op prijs stellen als u deze mail doorstuurt naar familie en vrienden zodat onze webshop bekend wordt. Immers, alle opbrengsten komen ten goede aan onze activiteiten van het Bijenlint.

Lees 1018 keer

Mini Agenda